Delen

Beter Bed op Ekkersrijt opent de deuren weer na brand

Door Studio040 13 juni 2024

[Door Lucia van der Ven]

De Beter Bed Experience op Ekkersrijt in Son is donderdag heropend. Het filiaal moest eerder dit jaar door een brand de deuren sluiten.

Op het bedrijventerrein Ekkersrijt is vorig jaar twee keer brand uitgebroken. De winkels Beter Bed, Beddenreus, Kwantum en vooral Leen Bakker moesten daardoor tijdelijk dicht. De Beter Bed is na de officiële opening in april vorig jaar nauwelijks open geweest door de brand, die waarschijnlijk opzettelijk werd aangestoken.

Viering

Donderdag werd de winkel opnieuw geopend door burgemeester Suzanne Otters-Bruijnen en wethouder Jan Boersma. Ook het naastgelegen Beddenreus werd op dat moment heropend. Om dat de vieren krijgen klanten tussen tussen vier uur 's middags en acht uur 's avonds twee gratis kussens naar keuze cadeau en is er aan het einde van de dag een barbecue.  

Certificaathouders

Radio S&B is nergens zonder de financiële-, emotionele en morele steun van de inwoners en bedrijven uit Son en Breugel. Wij danken deze mensen en bedrijven dan ook uit de grond van ons hart met hun sponsoring. Word zelf sponsor van Radio S&B